Team

Een vast stabiel team dat spreekt met kennis van zaken en dat wel de klant maar niet zichzelf serieus neemt, dat zijn wij :

Elizabeth

Nauwkeurigheid, ervaring en fijne motorische vaardigheden met naald en draad : Elisabeth verzorgt onze reputatie van perfect uitgevoerde retouches. Je nieuwe pak diezelfde avond nog nodig? Met de juiste charme-woorden kan je rekenen op express-service.

Brigitte

Wie Gentlemen denkt, denkt Brigitte. Maakt al sinds 1984 werk van de nodige orde in de winkel, creëert de mooiste ensembles en heeft de hand in honderden kleerkasten van mannen. Leeft zelf aan 200 km/u maar is in de winkel de rustige vastheid.

Tania

Het stille brein van Gentlemen : doet alle details kloppen, bepaalt in grote mate de collectie-samenstelling, en verandert voortdurend iets wat goed is in iets wat subliem is. Zorgt er ook voor dat Gentlemen de droompartner is voor elke leverancier door haar punctuele boekhouding.

Kathleen

‘Every saturday is like sunday’ met deze flexi-jobber. Ons team en kijkt altijd uit naar zaterdag voor Kathleen’s positieve energie en humor.

Sven

Ja, wat doet die hier eigenlijk ?